maandag 18 februari 2008

Ken uw geschiedenis. Dat bespaart u vele domme uitspraken.

Feiten zijn dat het Pruisisch koninkrijk 300 jaar geleden is opgesplitst in twee (2) delen. (1) Het industriele en militaire deel is naar de USA verhuisd en (2) het Royalty deel is verhuisd naar Nederland. Dit moest gebeuren omdat het Pruisisch grondgebied (van noord Duitsland t/m Litouwen) steeds verder onder druk kwam te staan door het Duitse keizerrijk en het Russische Tsarenrijk.

Het USA moderne USA heeft daardoor vele "Duits/Pruisische trekjes" verweven in de hele samenleving. Kijk vooral naar het leger en politiemacht met hun gebrul en zware wapens... en ook het waterboarding.... iets wat al sinds de middeleeuwen door de Pruisen wordt toegepast.

De USA-presidenten hebben derhalve korte bloedlijnen met het Pruisisch koninkrijk..... en de US-$-dollar....is feitelijk in handen van een selecte groep Europeanen. Vandaar dat de FEDeral Reserve nog steeds een prive-onderneming is en een volle dochter is van de Bank of England. Kennedy wilde ooit af van deze "Europese FEDeral Reserve dollar"... en introduceerde een nieuwe dollar voor de Amerikanen... de Treasury-dollar genaamd...... Dit was feitelijk een bom onder de "Europese FEDeral Reserve dollar"...... Na de moord op Kennedy werden alle Treasury-dollars weer ingenomen en vervangen door de "Europese FEDeral Reserve dollar"......

Anno 2001 is het nog steeds hetzelfde liedje. Meerdere landen in de wereld willen af van de "Europese FEDeral Reserve dollar" als betaalmiddel voor de wereldhandel. Feitelijk is dit weer een economische bom onder de "Europese FEDeral Reserve dollar".


De USA bestaat uit twee (2) delen. (1) UNITED STATES OF AMERICA gevestigd in Washington DC het stukje grondgebied waar de Europese machthebbers de dienst uitmaken en (2) The United States of America, de 50 staten buiten Washington DC waar de gewone Amerikanen wonen.

Het belangrijkste wapen van USA is het systeem van banken. Zo werd Rusland door deze bankensystemen gepenetreerd en werden de Tjertjeense rebellen gefinancierd, YUCOS gekocht.... uit US-$-dollars die uit "thin air" werden gedrukt. Zelfs de directeur van YUCOS moest een gooi doen naar het presidentsschap van Rusland. Gelukkig had Poetin die tijdig door en ... ontketende een financiele oorlog in Rusland zelf. Yucos werd failliet verklaard, buitenlandse banken in Rusland gesaneerd, en de door Poetin naar voren geschoven nieuwe president is een man met een financiele achtergrond. Nog steeds wordt Rusland gemold door buitenlandse monetaire banken.

De USA kan economisch gezien gemakkelijk op de knieen worden gekregen, dus daar zijn geen "terroristsiche aanslagen voor nodig". Echter dit zou het einde betekenen van de "Europese FEDeral Reserve dollar" en de machtige elite die daar eigenaar van zijn. Om dit te voorkomen worden door deze elite ZELF terreur-daden tegen zichzelf in scene gezet .... waardoor het gerechtvaardigd lijkt om landen als Iraq en Afghanistan aan te vallen. Deze aanvallen zijn niet zonder reden....

Van Noord-Korea t/m Syrie zit het zeer kostbare uranium in de grond, iets waar de USA-elite hun zinnen hebben opgezet om het in bezit te krijgen. De regiems in Noord-Korea en Iran zijn allang "onder controle van westerse elite" en spelen slechts een bangmaak-spel. Echter Afhganistan en Iraq waren nog niet onder controle, evenals Syrie. Pruisische maarschalken Schwarzkopf en Rumsfeld zouden Iraq en Afghanistan even innemen met hun legers.... en Syrie staat op de nominatie voor government-change.

Nu het voor de USA-elite aan alle kanten spaak begint te lopen, omdat iedereen ze door heeft, worden hun agressieve daden wanhopiger en zichtbaarder. Het is nu voor de USA-elite een kwestie van alles op alles om de wereld te blijven domineren zoals ze de laatste 80 jaar hebben gedaan.... met vele leugens en intriges.

Als u uw eigen geschiedenis-feiten goed kent, kunt u anno-NU gemakkelijk de wereldpolitiek volgen en voorspellen. De USA-elite hebben op het Europese continent "bloedbroeders" en zijn te vinden in Nederland (zoals Jaap de Hoop-Scheffer als hoofd van de NAVO) en in het voormalig Pruisisch grondgebied... zoals Polen, die onalngs htoestemming gaf voor het Amerikaanse raketschild op haar grondgebied...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten