zondag 8 augustus 2010

De krankzinnigheid verder ontleed


En daar is ie weer. De tegenwoordig wekelijkse terugblik op het nieuws van uw gastheer, deze week helaas weer met minstens net zoveel kansloze feitjes als vorige week. Het is ondertussen meer dan duidelijk geworden dat we al vele jaren in een open inrichting verblijven, een feit dat de afgelopen dagen weer eens flink onderstreept werd. Laat ons vandaag eens beginnen met het feestje dat een paar overbetaalde maar volstrekt incapabele betweters in Den Haag aan het vieren zijn, dan zijn we daar vast vanaf:

De nasleep van de “verkiezingen”. Het lijkt er helaas nog steeds op dat we te maken gaan krijgen met een rovende roedel van VVD, PVV en CDA. Wat natuurlijk hilarisch is aangezien het in volle glorie aantoont hoe verschrikkelijk mislukt ons politieke stelsel is. Het fokking CDA, lieve lezers, hoe droevig is dat? Daar zijn we weer! De grote verliezer van de afgelopen verkiezingen krijgt als dit huichelachtige drama zich voortsleept – en daar lijkt het ernstig op – alsnog een plek op het perverse pluche omdat Mark en Geert deze religieus gehandicapte belediging voor de intelligentie van het menselijk ras nodig hebben om hun graaifeestje te kunnen gaan starten. Tenenkrommend? Jazeker.

Ik verbaas mij nog dagelijks over hoe verschrikkelijk verneukt onze maatschappij in elkaar steekt. Niet alleen omdat er om een nieuwe politieke parasietenkliek samen te stellen nou eenmaal wederzijds gebef, gepijp en gefist nodig blijkt te zijn bij partijen die elkaar anders volledig de ziekte schelden en wensen, maar vooral ook omdat we dus nog steedstegen het achterlijke CDA blijven aanlopen. Een Christelijke partij, lieve mensen. Mensen die in gewelddadige en mensonterende sprookjes geloven mogen in onze doorgeslagen samenleving nog steeds blijven meebepalen wat de rest van het land wel en niet mag.Scheiding van Kerk en StaatMijn kontgat.

Als ik een ideale samenleving voor me zie, dan zie ik religie daarin een positie vervullen die prima past in de huiskamers van de fans van welke indoctrinerende gedachtestroming dan ook, maar absoluut geen rol verdient op zoiets als maatschappelijk vlak. Ik zie mensen die hun levenswaarheden uit het lezen van Assepoester-achtige verhaaltjes halen zelf namelijk bepaald niet graag op een positie zitten waar ze iets te zeggen zouden kunnen hebben over anderen. Dan krijg je namelijk van die krankzinnige drama’s als waar wij op dit moment mee te maken hebben. Van die religieuze misdadigers als Ernst B. die graag de vrijheden van burgerslaven zien verdampen terwijl zij hun zwaar criminele en kinderverkrachtende vriendjes juist steeds meer vrijheden en mogelijkheden toespelen, u kent het vunzige fenomeen ondertussen.

Ik dwaal wat af, pardon. Zal de behandelde materie zijn. Ik kan zoals u merkt simpelweg nog steeds niet geloven dat we als bevolking het onzinnige geblaat van mensen die (bijvoorbeeld) het Christendom aanhangen op de een of andere manier serieus nemen of in ieder geval in bescherming blijven nemen. Waarom in vredenaam? Waarom moeten mensen die wel graag zelf en onafhankelijk nadenken nog steeds buigen voor de dwangmatige en gewelddadig ingeprente onzin van een stelletje zielige bangeriken?

Waarom nemen we religieuze partijen sowieso nog steeds serieus binnen onze maatschappij? Hebben we ooit iets aan deze sprookjesaanbidders gehad? Religieuze gedrochten als het CDA die telkens weer hun hand boven het hoofd van echte criminelen houden en daarbij ook steevast zonder problemen hun eigen geboden overtreden. Zwaar en zwaar hypocriet. Kap alsjeblieft eens met die onzin, lieve mensen. Religie bedrijf je in je huiskamer of eventueel in je zelfbetaalde kerkje terwijl je jezelf vrijwillig laat indoctrineren, vernederen en met een beetje geluk seksueel misbruiken maar religie heeftgeen enkele plek in een algemene samenleving waarin je tevens te maken hebt met mensen die niets van die zelfverzonnen en vernederende onzin moeten hebben. Tijd om die veelgebruikte benaming “beschaving” eens echt proberen waar te gaan maken.

Maar helaas. Was het maar zo makkelijk. Zoals het er nu uitziet hebben we binnenkort dus gewoon weer mensen als het monster met de naam Ernst B. aan het roer van ons zinkende schip die eigenhandig bepalen wat de rest van Vernederland precies wel en niet mag, terwijl zij zichzelf en hijgende vrinden dus wel weer veel meer macht en mogelijkheden toespelen. Met het CDA op weg naar de volledige politiestaat, hoezee, hoezee!

Over die politiestaat gesproken: die benaming hanteer ik natuurlijk al wat langer op dit fundamentalistische weblog maar er zijn nog steeds bepaalde individuen die het nodig vinden om te ontkennen dat wij ons als braaf blatende burgerschapen zouden bevinden in zo’n politiestaat. “Wat een onzin, we hebben hier alle vrijheid” is één van de argumenten die mij in ieder geval regelmatig naar het hoofd gesmeten wordt. Toch schijnen er tegenwoordig meer mensen te zijn die mijn mening delen. Ook mensen die mijn geestelijke afwijking of gebruik van psychedelische middelen dan weer niet delen, waarover zo meteen nog wat meer.

Ten eerste was er dit berichtje. Hierin wordt verkondigd dat de politie “gepast geweld” (een benaming die natuurlijk alleen maar uit zwaar geesteszieke breinen ontsproten kan zijn) moet kunnen gebruiken als daarmee voorkomen kan worden dat een situatie uit de hand loopt. Hm. Jammer dat deelnemers van onze eigenste Stasi nog steeds niet doorhebben dat dat “gepaste geweld” van ze vaak juist de initiatie is van nog veel meer geweld. Ik kan me nog zo’n kleinigheid herinneren waarbij agenten het vuur openden op een aantal strandgangers, waarna de hel pas echt losbrak. En wat doet men in een krankzinnige samenleving? Natuurlijk niet iets van zo’n verschrikkelijk incident leren maar diezelfde machtsgeile losers zoals u merkt gewoon nog meer macht geven.

En dan hebben we natuurlijk nog de ontwikkeling die verdacht veel aan de film Minority Report doet denken: “Veelplegers al oppakken voordat ze wet overtreden”. Ik citeer:

De Nederlandse politie moet veelplegers preventief kunnen arresteren om gewelddadige situaties te voorkomen. Dat zegt Gerrit van de Kamp, voorzitter van politiebond ACP, dinsdagavond in Netwerk. 

Daar is ie weer: nu is het geen “gepast geweld” maar “preventief kunnen arresteren” dat gewelddadige situaties zou moeten gaan helpen voorkomen. Yeah right. Mijn verwachting: juist nog veel meer geweld richting braaf commando’s opvolgende politiedrones. We krijgen absoluut en zonder twijfel Engelse situaties waarin politieagenten extreem agressief handelen richting nietsvermoedende bejaarden of door hun staat van ultieme hersendoodheid vergeten netjes te mikken en daarom per ongeluk – sorry! –  een veertienjarig meisje taseren. Geef menselijke robots met een niet aanwezig gevoel van eigenwaarde wat macht en ik garandeer u dat daar grote ellende van komt. Wat Engeland kan, kunnen wij vast beter.

En we zijn ondertussen al zo diep gezonken dat het in Vernederland al niet meer toegestaan is om bepaalde twitterberichten over te nemen of door te sturen (het zogenaamde “retweeten”). Deze week werd namelijk bekend dat Bert Brussen wordt verdacht van een misdrijf. Er was een of andere randdebiel die het nodig vond om een doodsbedreiging te uiten richten Geert W., waarna Bert het op zijn beurt weer wenselijk achtte deze tweet ter waarschuwing op zijn weblog over te nemen. Maar dat mag dus helemaal niet in dit vrije en oh zo beschaafde landje. Helaas Bert, dat wordt dus misschien wel brommen. Vrijheid van meningsuiting is tenslotte ook zóóóó jaren ‘90 en al lang niet meer aan de orde binnen onze krankzinnige boerderij van vandaag de dag.Zouden Enge Ernst en zijn criminele vriendjes misschien iets te goed naar Rusland gekeken hebben?

Ja beste lezers, we zitten al tot ver over onze oren begraven in een stinkende politiestaat die op dit moment aangestuurd wordt door een stelletje wereldvreemde parasieten. En als u mij niet wenst te geloven – ik blijf tenslotte van de doorgeslagen, doorrookte en zwaar paranoïde complotterinsteek –  kijk dan gewoon even naar wat advocate Inez Weski in het artikel “De rechtsstaat verwordt tot een politiestaat” onder andere te zeggen heeft:

‘Mijn stelling is: de rechtsstaat is allang tot een politiestaat verworden. Ook al hebben we nog een parlement. We zijn het nog niet voor honderd procent: Nederland is binnen "de uiterwaarden" van de politiestaat gevallen. ‘De laatste strohalmen van de rechtsstaat zijn de journalistiek en de advocatuur. In dit land mag worden afgeluisterd, mogen huiszoekingen worden gedaan, worden bronnen onthuld. Het afluisteren van advocaten gebeurt ook aan de lopende band. Men voelt zich niet meer vrij. De rechtsgang verloopt heel vaak niet eerlijk meer.’

Hoort u het ook eens van een ander. Iemand die er met haar neus elke dag bovenop zit en niet één of ander raar paranoïde weblog runt waarop een heleboel nog veel vreemdere mensen samenkomen. We leven binnen een boerderij die volledig aangestuurd en gecontroleerd wordt door een klein groepje machtswellustelingen en iedereen kan het zien maar bijna niemand wil het daadwerkelijk zien. En dus glijden we alsmaar verder af terwijl criminelen als Enge Ernst breed glimlachend toekijken hoe die slaafse bevolking telkens maar weer – zonder enig morren of klagen – meer vrijheden afstaat.

U mag blijven zwoegen en kromliggen om zo’n 80% van uw uitgegeven euro’s linea recta weer af te staan aan onze dictators, die er dan vervolgens mensen in het buitenland mee gaan bombarderen, de farmaceutisch industrie een paar miljard toeschuiven of maar weer eens een bankje of wat gaan “redden” door het plegen van financiële injecties. En daarom verschijnen er ook regelmatig van dit soort nieuwtjes in de mainstream media: “Baby’s lijden niet onder werkende moeders”. U kent het ondertussen: je reinste propaganda.

U hoeft zich dus echt geen zorgen te maken over uw kinderen, die vinden het helemaal niet erg dat u zoveel werkt. We hebben tenslotte een overheid die zich wel druk maakt over deze kinderen en ervoor zal zorgen dat zij zo spoedig mogelijk in het keurslijf van keurig gehersenspoelde consumenten gegoten worden. Daar hebben we helemaal geen ouders voor nodig, dus gaat u vooral door met hard werken voor uw abonnementsgeld. Kunnen er weer wat snoepreisjes, bommentapijten, achterlijk hoge salarissen, illegale oorlogen of weet ik wat nog meer van betaald worden.

Die ruim 23 miljoen mensen in Europa die gezondheidsproblemen hebben opgelopen door hun werk, die vergeten we gewoon. Wat maakt het ook uit dat maar 60% van de werkende mensen last heeft van lichamelijke klachten of dat slechts 14% van de burgerschapen lijdt aan stress-en angstklachten die tevens door werken veroorzaakt worden? Werken is tenslotte leuk en oh zo nuttig. Hoe noemden onze oosterburen dat een poosje terug ook alweer? Iets met “Arbeit macht frei”, geloof ik?

Ons is helaas nooit anders geleerd door de instituten die u en uw kinderen tot op de dag van vandaag nog steeds met de dreiging van geweld dwingen binnen het keurslijf van de brave consumens te passen. Zou deze verknipte en volstrekt krankzinnige manier van opvoeden c.q. hersenspoelen er misschien toe geleid hebben dat er nu ineens wel stemmen opgaan om onze jeugd te gaan wapenen tegen depressie? Echt lieve lezers, zwaar en zwaar verneukt. We zien al lang wat er mis is met onze doorgeslagen bende maar blijven maar pappen, nathouden en het drama faciliteren.

Gelukkig is er altijd nog Ritalin, ook wel eens kinderspeed genaamd, dat heel veel van de problemen die ontstaan door het leven in een volledig doorgeslagen samenleving schijnt te kunnen onderdrukken. Heb je moeite met je staande houden in een boerderij waarin alles slechts draait om geld en waarbij levende wezens voor het gemak niet meer in de vergelijking opgenomen worden? Slaat je brein op hol bij het verwerken van belachelijk veel tegenstrijdige impulsen en signalen? Geen enkel probleem, neem gewoon je Ritalin en alles komt weer helemaal goed. Een bevolking die aan harddrugs verslaafd raakt omdat zij niet met het door haar zelfgecreëerde systeem om kan gaan, wie wil dat nou niet?

Ja beste lezers, het is een frappant geheel, die samenleving van ons. En de voorbeelden hiervan blijven je werkelijk overspoelen. Nog eentje dan: terwijl alles binnen onze veehouderij tegenwoordig geregistreerd, geanalyseerd en gecontroleerd moet worden door onze fascistische overheid blijkt elke keer weer dat die controledrift enorme problemen oplevert. Maar het maakt niet uit hoe vaak er via experts bekend gemaakt wordt dat wat de overheid doet absoluut onwenselijk is, de despoten bepalen zelf wel wat zij wel en niet gaan doen. Al heeft men werkelijk geen idee waar het nou eigenlijk over gaat. Of het nou schreeuwende kleuters betreft die voor zichzelf fanatiek een zwaar overgesubsidieerde baan proberen te verzekeren of dat het over een gestoorde reli-fundi gaat die zijn ziekelijke angstbeelden graag projecteert op de voltallige bevolking, het gaat allemaal helemaal nergens meer over. Men doet wat men zelf wil en u mag overal voor komen opdraven om de boel te financieren.

En wat doet het volk? Het volk kijkt slechts zwijgzaam toe terwijl het groepje misdadigers ons landje in alle openheid compleet leeg rooft, onderdrukt en stelselmatig voorliegt. Bodyscanners die geen afbeeldingen opslaan maar dat natuurlijk wel doen? Hoort allemaal bij het groot Circus der Stinkende Leugens. Een verkeerslichtproject dat uiteindelijk maar 695.000 euro kost en waarvan de lichten één keer in elf jaar gebruikt zijn? Helemaal niks mis mee. Zo werkt dat binnen de ambtenarij. Geld moet tenslotte rollen en als dat geld dan weer voor de zoveelste keer een ravijn in rolt, dan boeit dat niet; het was tenslotte toch maar belastinggeld. En als je in deze maatschappij door eigen schuld een groot gedeelte van je inkomen kwijtraakt, dan doe je gewoon net als Marco B. en steek je het pand in de hens waar je voormalige bedrijfjes ooit in gehuisvest waren. Verzekeringen zijn er tenslotte om misbruikt te worden. Enzovoort, enzovoort. Tuut tuut en massa’s roze toeterende vliegtuigen.

Tot zover deze beschouwing van weer zomaar een week in strafkamp Vernederland. Ik wens u een aangenaam weekend. 

Geplaatst: 07-08-2010 om 17:15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten