maandag 12 juli 2010

Tsunami alert voor 23 juli!

Op 12 juni verscheen een graancirkelformatie die verwijst naar een explosie of aardbeving of iets van dien aard in verbinding met de olie-ramp in de Mexicaanse golf. Volgens de volgende video - verwijzend naar inside informatie van de Amerikaanse regering alsmede BP - tonen GPS-metingen aan dat er zich een enorme gasbel aan het ontwikkelen is onder de oceaanbodem. Er wordt gezegd dat in het ergste geval een enorme gasexplosie zal plaatsvinden die resulteert in een zeer giftige gaswolk en een tsunami. Ook schepen zullen zinken in deze gaswolk die opborrelt vanuit de oceaanbodem:
De volgende video verwijst met name ook naar de mogelijkheid van een tsunami van vulkanische oorsprong:
Bij mij begon de rode lamp te branden, toen ik onderzoek begon te doen en kwam tot de ontstellende ontdekking dat er een waanzinnige hoeveelheid informatie beschikbaar is die verwijst naar een explosie, gevolgd door een dodelijke tsunami op 23 juli 2010. Er is zelfs een tijdindicatie, namelijk 18:18 lokale tijd in de Mexicaanse golf (24 juli, 1:18 Midden-Europese zomertijd).
Het volgende voorziet in deze informatie, maar iedereen is uitgenodigd zelf zijn eigen mening te vormen, gebaseerd op alle beschikbare informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten